NÅR MINUTTENE TELLER ...

22.05.2016
22:33

1021; Skal jeg ha konkurranse?

06.07.2011
10:21

Dette er noe jeg har tenkt litt på. Skal jeg ha en konkurranse gående mens jeg er på europatur fra 19.juli - 7. august? Hva synes dere? Jeg tenkte at premien kan vere en overraskelse. Har tenkt å kjøpe ett eller annet i noen av landene jeg er innom på europaturen å ha det som premie. Kanskje det blir en goodiebag? Kom med forslag til premie! Viss det er mangen som vil at jeg skal ha konkurranse, så har jeg det. Regler kommer vi tilbake til når det blir aktuelt.

I dag må jeg forresten skrive ferdig presentasjonen min om krigene i Jugoslavia og spor av krigen. Skal presentere dette i bussen på europaturen sammen med Paulina osm har skrevet om Romerriket og Zagreb. Så må jeg også passe lillesøsteren min i dag, for mamma og stefaren min er på jobb, og SFO er ikke åpent. DA får jeg vel gå og lage litt vafler til henne slik hun blir fornøyd, så skal vi kanskje ut og ta litt bilder. Jeg skal lære henne å bruke speilrefleksen min, så kanskje vi tar oss en tur til Skei.


Nikon D3000, PhotoScape


- Hva syns dere, skal jeg ha konkurranse? Viss ja, har dere forslag til hvilken (foto, gjette, linking etc...)?

Susanne Håheim

Susanne Håheim 21, Jølster
Hei! No har du rota deg inn på bloggen til ein sjukepleiarstudent som interesserar seg for hund og foto. Det blir ikkje veldig ofte oppdatert her - er vel mest bileter som vert lagt ut, og av og til dersom det er noko eg føler for å skrive.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Design

hits